Zbiór Wyroków Najwyższego Trybunału Administracyjnego. Dział A / komisja redakcyjna Karol Bernaczek, Wacław Borkowski, Aleksander Dubieński, Zbigniew Smolka. - Bernaczek, Karol; Dubieński, Aleksander; Smolka, Zbigniew; Borkowski, Wacław (1875-1944) (nakładem "Monitora Polskiego", 1930)
Wyroki ze wszystkich dziedzin administracji państwowej poza skarbowością.