Zbiór Wyroków Najwyższego Trybunału Administracyjnego. Dział A - Bernaczek, Karol; Dubieński, Aleksander; Smolka, Zbigniew; Borkowski, Wacław (1875-1944).; Polska. Najwyższy Trybunał Administracyjny; Drukarnia Państwowa (Warszawa). (Warszawa: nakładem "Monitora Polskiego", 1930)
Wyroki ze wszystkich dziedzin administracji państwowej poza skarbowością.
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Jurysdykcja -- Polska -- 1900-1945 -- czasopisma; Administracja publiczna -- Polska -- 1900-1945 -- czasopisma; Prawo administracyjne -- Polska -- 1900-1945 -- czasopisma