Recykling zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego jako przykład zrównoważonej gospodarki odpadami = Recycling of waste electrical and electronic equipment as an example of sustainable waste management / Marta Wójcik, Feliks Stachowicz. - Wójcik, Marta (technologia żywności)
Zakres i treść: odpady urządzeń elektrycznych i elektronicznych, e-odpady, gospodarka odpadami, recykling.