[Afisz. Incipit] Zarządzenie Starosty Powiatowego z dnia 4-12.-1946 r. o przymusowym tępieniu szczurów i myszy / Aleksander Ziemski. - Ziemski, Aleksander ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o deratyzacji w Malborku, 04.12.1946.