Tytuły i podtytuły utworów literackich Karola Wojtyły - Kozłowska, Anna (1973- ). (2015)
Zakres i treść: tytuł jako obiekt opisu; rola tytułów w twórczości Karola Wojtyły; tytuły utworów Wojtyły: tytuł rozbudowany, tytuły proste (zawiadomienia, zdania), oznajmienie (równoważnik zdania); tytuły wewnętrzne: tytuły rozbudowane, tytuły dwuczłonowe, tytuły proste (zawiadomienia, zdania); podtytuły.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 145-147.
Streszcz. ang.