Exlibris Dr. Anna Lerperger / [Jan Battermann]. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1958)
Naga kobieta wylewa wodę z dzbana, napis u góry: Exlibris, u dołu: Dr. Anna Lerperger. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.