Hotel Danziger Hof. Neustadt, Westpreußen / Verlag Waldemar Engler. - Engler, Waldemar (1909- ).; Engler, Waldemar (1909- ). (Verlag Waldemar Engler, 1942)
Przedstawia wnętrze sali restauracyjnej hotelu Danziger Hof w Wejherowie, obecnie przy ulicy Sobieskiego, około 1942 r.