[Długi Targ w Gdańsku] R. Bahl. - Bahl, Reinhold (1869-1945) (1921)
Widok na Długi Targ w Gdańsku, fontannę Neptuna, ratusz i ul. Długą. Grafika kolorowana z użyciem farby żółtej, rdzawej, zielonkawej i błękitnej.