Ostseebad Heubude Dorfpartie. - Verlag Julius Simonsen (Oldenburg i[n] Holst[ein] : Julius Simonsen, Kunst- u[nd] Verlags-Anstalt, 1905)
Przedstawia uliczkę w nadmorskiej wsi Stogi (niem. Heubude) pod Gdańskiem, ok. 1912 r.
Data wg budowy poczt. i daty w korespondencji: 24. IV. 1912.
Fot. Gd.
Keywords: Stogi (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe