[Afisz. Incipit] Towarzyski mecz piłki nożnej Reprezentacja m. Słupska - K.S. C.W.M.O. Słupsk ... - Klub Sportowy Centrum Wyszkolenia Milicji Obywatelskiej (Słupsk). (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 26.05.1947 r. na Stadionie Miejskim w Słupsku.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Słupsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.