Ex Libris Christine Le Campion / Norbert Ott. - Ott, Norbert H. (1942-2025) (1973)
Ptak - feniks wśród płomieni, u dołu napis: Ex Libris Christine Le Campion. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, poniżej ołówkiem autograf autora.