Lasy fikcji, wzory sensu - Łukaszewicz, Justyna (1961- ).; Eco, Umberto (1932-2016).; Calvino, Italo (1923-1985). (1997)
Recenzja książki: Sześć przechadzek po lesie fikcji / Umberto Eco. Kraków, 1995 oraz Wykłady amerykańskie / Italo Calvino. Gdańsk ; Warszawa, 1996.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.