[Afisz. Incipit] Koło Związku Młodzieży Polskiej ... urządza: w dniu 8 października o godz. 20-tej Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w sali Państowej Szkoły Morskiej w Gdyni.