August Strindberg - Śmiertelny taniec / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 23.06.1967 r. w Teatrze im. Wilama Horzycy w Toruniu podczas IX Festiwalu Teatrów Polski Północnej. Reżyseria Piotr Paradowski, scenografia Jadwiga Pożakowska.