Was jeder vom Feldpost-Päckchen wissen muß! - Deutsche Reichspost ([S.l. : s.n., 1930)
Przedwojenny druk reklamujący usługi Deutsche Reichspost.
Keywords: Poczta -- Niemcy -- 1900-1945 -- druki ulotne