Gdynia Ulica Śląska / fot. J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1970)
Przedstawia ul. Śląską w Gdyni, widok w kierunku wieżowców przy ul. Warszawskiej, ok. 1980 r.