Sopot. Plaża Grand Hotelu Promenada - Grand Hotel. - Spółdzielnia Pracy Fotograficzna "Fotoplastyka" (Sopot). (Sopot : Fotoplastyka, 1960)
Przedstawia Skwer Kuracyjny w Sopocie, w głębi Grand Hotel, ok. 1960 r.
Data wg przedstawienia i korespondencji na awersie.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Plaże -- Polska -- Sopot -- karty pocztowe; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe