Mecz piłki nożnej pomiędzy reprezentacjami: O.W. Poznań - Mar. Woj. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce 10.08.1947 r. na Stadionie Miejskim we Wrzesczu.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- plakaty