80-te urodziny profesora Cebertowicza / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia Tadeusza Fiszbacha wręczającego profesorowi Romualdowi Cebertowiczowi list od Edwarda Gierka z okazji 80-tych urodzin, 08. 02. 1977 r.