[Gdańska Stocznia Remontowa] / CAF telefoto Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (CAF, 1986)
Przedstawia pływający dok holowany w kanale portowym przy Westerplatte, który zakupiła Gdańska Stocznia Remontowa, 09. 12. 1986 rok.