[Gdańska Stocznia Remontowa] - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Centralna Agencja Fotograficzna (Warszawa : CAF, 1986)
Przedstawia pływający dok holowany w kanale portowym przy Westerplatte, który zakupiła Gdańska Stocznia Remontowa, 09. 12. 1986 rok.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie notatek prasowych na awersach.
Autor na awersie.
Data na awersie.
Keywords: Gdańska Stocznia Remontowa -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk