Port - Rogiński, Łukasz (1936- ). ([Gdańsk], 1968)
Przedstawia fantastyczną kompozycję architektoniczną nad wodą.
Pod kompozycją tytuł, numer odbitki 1/20, sygnatura autora i data: Ł. Rogiński 1968 r. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970.