Ex Libris Vajda Béláné - Buday, György (1907-1990).; Vajda, Béláné (1980)
Ręce, w jednej trzymana jest lupa, napis: Ex Libris Vajda Béláné.
Na odwrocie nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w