[Sierpień 80'] : [spotnianie w Sali BHP] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia przemówienia i spotkania członków zakładowej Solidarności w Sali BH w Stoczni Gdańskiej, sierpień 1980 rok.