Ex Libris Zbigniewa Żakiewicza R. Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1972)
Przedstawia na tle fragmentów architektury głowę męską z profilu. U góry w ramce napis: Ex Libris Zbigniewa Żakiewicza. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.