H[eilige] Geistgasse No 115, 116 (s. n., 1865)
Kamienice nr 115 i 116 na ul. Św. Ducha. Widoczne przedproża i fragmenty fasady. Na kamienicy nr 116 szyld: Glas-Handlung von G. R. Schnibbe. Spiel-Waren. Ok. 1870 r.