Westerplatte : widok pomnika w budowie. (1966)
Przedstawia na pierwszym planie wizytę szacha Iranu, Mohameda Rezy Pahlawiego i jego żony Farah na Westerplatte, w tle budowa pomnika na Westerplatte, 1966 r.