[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater. Abonnement suspendu. Heute Mittwoch, den 22. Oktober 1828. Die Schule der Alten. Ein Lustspiel in 5 Akten. Aus dem Französischen des Casimir Delavigne, metrich übersetzt von J. F. von Mosel. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1828)
Afisz przedstawienia "Die Schule der Alten. Ein Lustspiel in 5 Akten" Casimira Delavigne, w tłumaczeniu Ignaza Franza von Mosela.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Delavigne, Casimir -- (1793-1843). -- plakaty; Mosel, Ignaz Franz von -- (1772-1844).; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne