[Projekt scenografii teatralnej z widokiem Kościoła Mariackiego] Maria Konopacka. - Konopacka, Maria (18..-18..) (1840)
Przedstawia projekt scenografii teatralnej z widokiem Kościoła Mariackiego w Gdańsku.