Ex - Libris Piat Charles / Ch. Favet. - Favet, Charles (1899-1982) ([wydawca nieznany], 1954)
Skalpel z oplecionym na nim wężem, wzdłuż bocznych krawędzi napis: Ex - Libris Piat Charles, u dołu: Ch. Favet - Sc. Op. 368.