[Afisz. Incipit] Obwieszczenie zgodnie z poleceniem Starostwa ... / Stefan Sławiński. - Sławiński, Stefan (polityka) (Zarząd Miejski w Leborku, 1948)
Afisz informujący o możlwiości dzierżawy łąk i gruntów pod wypas 8.04.1948 r.