"Gdańskie Lwy" ex libris / Czesław Woś. - Woś, Czesław (1944- ). (2008)
U góry Orzeł, niżej dwa lwy trzymające owalną tarczę z herbem Gdańska opartą na cokole z napisem: "Gdańskie Lwy" ex libris, który obejmują dwa lwy. Na dole napis: Gdański Archipelag Kultury "Wyspa Skarbów". Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.