[Afisz. Incipit] Zawiadomienie. Dyrekcja I-ego Państwowego Gimnazujm ... podaje do wiadomości ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zapisach do internatu, Słupsk 1946 rok.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.