[Stan wojenny 1982] [Komunikat do Stoczniowców] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia wywieszony na ścianie komunikat skierowany do stoczniowców o wstrzymaniu pracy w stoczniach: Gdańskiej, Północnej, Remontowej i stoczni gdyńskich, wydany przez Ministerstwo Hutnictwa i Przemysłu Maszynowego, luty 1982 rok.