[Afisz. Incipit:] Amatorski Zespół Teatralny Ogniska Młodzieżowego T. B. S. Wesoła "13" z Tczewa wystawi ... Wesołą Komedię w 3 aktach K. Stefańskiego pod tyt. Panna - Rekrutem ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu.