[Afisz. Incipit] W Polonii za kanałem ... Niedziela, 13 lipca o godz. 16.00 Zabawa Taneczna ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 13.07.1947 r. z udziałem orkiestr: Elektrowni i Wicher.