[Afisz. Incipit] W Polonii za kanałem ... Niedziela, 13 lipca o godz. 16.00 Zabawa Taneczna ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 13.07.1947 r. z udziałem orkiestr: Elektrowni i Wicher.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.