Nicholas Lippóczy Ex Libris / Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1965)
Na kiściach winogron leżąca otwarta książka i gęsie pióro, niżej na wstędze napis: Nicholas Lippóczy Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.