[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 10 października 1948 roku odbędzie się w Śmiechowie (Ogródki Działkowe) otwarcie szkoły przedszkola i świetlicy ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem uroczystości.