[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 10 października 1948 roku odbędzie się w Śmiechowie (Ogródki Działkowe) otwarcie szkoły przedszkola i świetlicy ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.