Rektor i Senat Politechniki Gdańskiej mają zaszczyt zaprosić na uroczystą inaugurację roku akademickiego 1976/1977 / Politechnika Gdańska. (s.n.], 1976)
Zaproszenie wraz z programem uroczystości inauguracji roku akademickiego 1976/1977 na Politechnice Gdańskiej.