Das Rathaus und der Artushof in Danzig / J. Poppel. - Poppel, Johann Gabriel Friedrich (1807-1882) (T. O. Weigel, 1850)
Przedstawia widok Ratusza Głównego Miasta i fasady Dworu Artusa oraz Studnię Neptuna w Gdańsku od strony Długiego Targu.