Siemion Woytek J. G. - Gielniak, Józef (1932-1972) (1965)
Przedstawia mężczyznę siedzącego na tronie. U góry napis: Siemion Woytek, niżej: Szczesny kogo mowa iego doydzie znamienita, pod przedstawieniem: Lico Twoie ieno - ducha y nauki obrazek moi nie oddaie - J. G. 1965 r. Pod kompoz. ołówkiem autograf aut., technika graf. i data.