Ex Libris Jerzy Wolicki - Bortowski, Andrzej (1938- ).; Wolicki, Jerzy (1968)
Na tle korzeni drzewa tarcza herbowa, u góry napis: Ex Libris Jerzy Wolicki. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona: Ekslibris polski, 09.03.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.