Ex Libris Anny Janusza Ziarko / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1974)
Dwie wieże Eiffla z twarzami mężczyzny i kobiety, napis: Ex Libris Anny Janusza Ziarko. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.