Gdańsk Ulica Chłodna - elewacja północna / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia kamienice nr 15-14 przy ul. Chłodnej w Gdańsku, widok na elewację płn.-wsch., 1987 r.