Ex Libris P. Steller / P. Steller. - Steller, Paweł (1895-1974) ([wydawca nieznany], 1924)
Serce, z którego buchają płomienie. Napis pośrodku: Ex Libris, u dołu: P. Steller. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, technika graficzna i data.