Ex Libris P. Steller - Steller, Paweł (1895-1974). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1924)
Serce, z którego buchają płomienie. Napis pośrodku: Ex Libris, u dołu: P. Steller. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, technika graficzna i data.
Ekslibris własny artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.