[Afisz. Incipit] Komitet Rodzicielski Społecznego Ogniska Baletowego w Malborku urządza dnia 10 czerwca 1956 r. ... Dziecięcy Bal Wiosenny ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o balu w Świetlicy Roszarni.