Charakterystyczne cechy patrystycznej eklezjologii "communio" - Widok, Norbert (1959- ). (2004)
1. "Communio" wiary. 2. "Communio" sakramentów. 3. "Communio" jedności.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: 101-200; 201-300; 301-400; 401-500; 501-600; Eklezjologia; Patrologia; Artykuł z pracy zbiorowej